Gina Kennedy Administrator

areas of expertise
 • Business transformation
 • Restructuring and turnaround
 • Integration
 • Growth strategy
 • M&A transaction support
education
 • MBA, Rotterdam School of Management, Erasmus University
 • BS, engineering, Technical University of Denmark
 • MBA, Rotterdam School of Management, Erasmus University

With over 20 years of experience in entrepreneurship, management, business planning, financial analysis, software engineering, operations, and decision analysis, Brandon has the breadth and depth of experience needed to quickly understand entrepreneurs’ businesses and craft the most suitable solutions.

Consulting WP comes up with results that are actually implementable. That is their strength compared to other consulting companies.

Before founding Consulting WP in early 2001, Brandon started two Internet companies in Silicon Valley. Previously, Brandon held various management positions in New York at Simon Brothers, most recently as Vice President in Goldhill Group, focusing on new business development and risk management. He has also worked as a senior financial risk management consultant to the financial services industry; software engineer; advertising sales manager for the popular Caribbean travel guide series; general manager of an advertising and graphic design agency; and engineering intern at the Best Health Coach.

publications

 • THẤU HIỂU VÀ CHINH PHỤC GEN Z – NHỮNG “THƯỢNG ĐẾ” TIỀM NĂNG HÀNG ĐẦU CỦA NGÀNH F&B

  Sẵn sàng dành tới ⅓ số tiền chi tiêu hàng tháng của mình chỉ cho việc trải nghiệm ăn uống, Gen Z (sinh năm 1995 – 2010) được đánh giá là thế hệ “foodaholic” (người sành ăn) và trở thành người tiêu dùng tiềm năng, tiêu thụ hàng hóa cao nhất sắp tới trong ngành

  July 6, 2021
 • Nghề chủ quán, chớ chủ quan

  Đối với tôi, sau hơn hai năm thất bại từ lần đầu tiên, tôi sẽ khai trương một quán mới, hi vọng những kinh nghiệm xương máu mình có được sẽ khiến quán thứ hai không rơi vào tình cảnh như trước. Năm 2015, sau 5 năm cày cuốc cho một công ty liên doanh

  May 16, 2021
 • Cách các doanh nghiệp F&B marketing “ghi điểm” mùa COVID

  Trong năm qua, COVID-19 đã mang đến một cuộc khủng hoảng chưa từng có đối với các thương hiệu thuộc lĩnh vực F&B. Chỉ trong một khoảng thời gian ngắn, người tiêu dùng đã trải qua một sự thay đổi đáng kể trong cuộc sống hàng ngày cho đến thay đổi các hành vi và kênh mua hàng truyền thống, điều đó buộc các thương hiệu và nhà tiếp thị phải bắt kịp nếu không muốn bị tụt lại phía sau.

  May 15, 2021

contact details

+1 628 123 4000
131 Bain Street
New York, Pennsylvania 01234, United States

Social Profiles

feedback form

If you’d like a free consultation, please start by completing the form:

  how can we help you?

  Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

  Looking for a First-Class Business Plan Consultant?